Over ons

AMK is een innovatief koeltechnisch bedrijf gevestigd in Izegem, dat zich specialiseert in airconditioning, warmtepompen en algemene koeltechniek. Het is onze passie om als koeltechniekers uit Izegem, steeds dat stapje verder te gaan in het aanbieden van koeltechnische oplossingen, dit zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Optimaal comfort, rendement én energiebesparing van uw koeltechnische installatie of airconditioning, daar maken wij ons werk van !

 

We streven ook steeds een nauw contact na met onze klanten, met een persoonlijke touch. U heeft ook altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor u als klant uiteindelijk het beste eindresultaat zal opleveren.

 

Als installateur willen wij steeds aan de klant de meest ideale oplossing aanbieden, zowel qua prijs als kwaliteit. Daarom werken wij met verschillende leveranciers o.a. Mitsubishi, Daikin en Panasonic.

Gecertificeerd installateur

Ons bedrijf is koeltechnisch gecertificeerd. Dit betekent dat wij de nodige toelatingen hebben en volgens het wettelijk kader handelen inzake handelingen met koelmiddelen en werken aan koeltechnische installaties.

Ook zijn wij gecertificeerd RESCert-installateur. Hierdoor kan u als klant rekenen op een technisch verantwoorde uitvoering, en kan u aanspraak maken op eventuele premies die van toepassing zijn op de plaatsing van uw installatie

We zijn enkel tevreden als u dat ook bent. Interesse in onze diensten en producten?

Contacteer ons voor vrijblijvend advies en offerte !