Op zoek naar een installateur koeltechniek in Lendelede?

Wij zijn een one-stop-shop inzake de algemene koeltechniek. Wij zorgen voor de uitwerking van uw project van A tot Z. Ook staan wij garant voor een uitstekende dienst-na-verkoop, en beogen wij een sterke lange termijn relatie met onze klanten. 

Onze doelgroep?

Wij willen zoveel mogelijk mensen en bedrijven helpen aan betrouwbare koeling. Onze doelgroep is dan ook heel divers:

Koelcellen en vriescellen

Bij ons kan u terecht voor de levering en plaatsing van een particuliere koelcel of een commerciële koelcel en uiteraard ook een particuliere vriescel of een commerciële vriescel.

Deze kunnen ofwel kant-en-klaar worden geleverd, waardoor we deze enkel ter plaatse nog moeten samenklikken en de koeltechnische uitrusting plaatsen. Deze plaatsing en opstart gaat vrij snel.

Maatwerk is ook mogelijk. Hiervoor kiezen we als er geen mogelijkheden zijn door o.a. te weinig plaats, schuine muren of afwijkende vlakken. Maatwerk is steeds wat duurder, gezien de hoeveelheid extra werk voor het op maat zagen van de sandwichpanelen.

Storingen en interventies

Service vinden we heel belangrijk. De installaties die we plaatsen gaan we met de grootste zorg opvolgen en proactief gaan onderhouden. 

Heeft u een reeds bestaande koelinstallatie of bestaande vriesinstallatie? 

Geen probleem ! U kan bij ons ook terecht voor service of het verhelpen van storingen aan deze installaties. 

Wij herstellen dus ook installaties die niet bij ons werden aangekocht.

Horeca-koelingen

In de horeca is koeling onmisbaar. Diverse koeltechnische toestellen zorgen ervoor dat voeding en drank vers en fris blijft. Wij bieden dan ook onze depannageservice aan voor een brede waaier van deze toestellen. Ook kan u bij ons terecht voor advies en aankoop van dergelijke toestellen.

Depannage zoals bijvoorbeeld het bijvullen van het koelmiddel, andere koeltechnische problemen zoals een defecte compressor of een lekkende verdamper, maar ook niet-koeltechnische problemen zoals defecte printplaten en andere elektrische storingen.

Voor herstellingen hoeven deze toestellen uiteraard ook niet bij ons te zijn aangekocht. 

Verhuur

U kan bij ons terecht voor het huren van een koelaanhangwagen of een vriesaanhangwagen. Contacteer ons voor meer info.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltechniek of een warmtepomp?

Contacteer ons voor vrijblijvend advies en offerte !